Personen
Guillaume Marinette
Valéry Guedes
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
BISAC Codes
COOKING / Methods / Baking
The Nordic Baking Book
In een halfuurtje een taart op tafel zetten? Het kan! Probeer eens de romige chocoladetaart met gehakte hazelnoten, de rabarber-meringuetaart of die met speculaas of frambozen en witte chocolade. Ook een hartige taart is zo gefikst: wat dacht je van tomaten-feta, uien-geitenkaas, curry of zalm? De recepten gaan over alles in één: één keer voorbereiden, één keer de oven in en dan een perfecte taart. (Je hoeft het deeg dus niet apart te maken.) Meng alle ingrediënten, giet ze in een bakvorm en zet deze in de oven. Tijdens het bakken splitst de taart zichzelf in tweeën: een knapperige deegbodem met een zachtere bovenkant en vulling. Snel en ongelooflijk lekker!