dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum02/05/2019
In 'Vega curry' staan de heerlijkste recepten voor curry's zonder vlees of vis. Na een korte introductie over de belangrijkste ingredienten van de Indiase en de verrassende Bengaalse keuken en alle smaakmakers volgen recepten voor onder andere heerlijke aardappelpakora, groentekorma, eiercurry en paneer tikka masala. Ook leer je hoe je zelf mangochutney en naanbrood maakt.
Achter in het boek vind je recepten voor heerlijke toetjes als mangokulfi. Nahid Hassan kwam als jongen vanuit Bangladesh naar Stockholm en begreep nooit waarom het personeel uit India en Bangladesh in de Indiase restaurants waar hij werkte altijd iets anders at dan de gasten. Zijn droom was om ooit een restaurant met authentieke Bengaalse en Indiase gerechten en niet de aan Europese smaak aangepaste recepturen te openen.
Nahid is inmiddels eigenaar van 7 restaurants en clubs. Met 'Vega curry' wil hij laten zien dat je ook zelf thuis eenvoudig Indiaas en Bengaals kunt koken.