dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Vers van 't veld
ISBN
9789401443920

verschijningsdatum
22/06/2017

Personen

Agnes Goyvaerts

200 jaar UGent    
Eat, love & pizza    
Het goeie leven    
Mijn leven mijn Gent en mijn visie op de toekomst    
STEPHEN JONES & HET ACCENT OP MODE    
Verleiden    
Vers van 't veld
Vers van 't veld    

Broes Tavernier

Vers van 't veld
Vers van 't veld    

Heikki Verdurme

#FitFamily    
1 x koken = 3 x eten )    
69 food & wine affairs    
Airfryer all day    
Basic taarten    
BBQ - De outdoor cooking bijbel    
Beauty food    
Beauty food 2    
Belgische wijnbouwers in de Bordeaux    
Bowl Food    
Claudia kookt klassiek    
De Grote Groentebijbel    
De lekkerste burgers    
De magie van taart    
Dell'anno in de Oude Dekenij    
Donderdag Veggiedag    
Duizend mijl, 1001 smaken    
Easy Vegan met Julie    
Eat this Fish    
Eat this!
Een tafel in de zon    
Fabulously Fruity    
Geert Van Hecke goes classic    
Gelukkig glutenvrij    
Gezond koken voor één    
Go Keto    
Greens that taste like friendship    
Het gebak    
Het lekkere buitenleven    
Het SMEG koelkastkookboek    
Het sportkookboek    
Het sportkookboek voor duursport    
Het sportkookboek voor jongeren    
Het sportkookboek voor krachtsport    
Het sportkookboek voor teamsport    
Het Vegan Plan
Ik weet dus ik eet    
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro
Julie natuurlijk    
Kijk ik kook    
La cuisine d'Angelique    
Mijn pure keuken | 1    
Mijn pure keuken 1 & 2 -    
Mijn pure keuken 2    
Milk Sauce and Paprika    
Nest kookboek    
O! Dierbaar België    
Ons breiboek    
Quyên - Mijn verhaal, mijn keuken    
Slow coffee    
Stoemp BXXL (E-boek - ePub formaat)    
Thermomix All day    
Thermomix Mediterraan    
Thermomix Mediterranean    
Vandaag Vegan!    
Veggie voor starters    
Vers van 't veld
Vers van 't veld    
Vignerons Belges de bordeaux    
Vrijmoed Eenvoud    
Warme winterbreisels    
XIII Antwerpen    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less - kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

Imprints

Lannoo

Stijlvolle Zwembaden II
Brugge    
12 in 40    
De Groene Reisgids Weekend Sevilla    
Rome    
De Groene Reisgids Weekend - Londen    
De Groene Reisgids Weekend - Brugge
De weg naar Alpamayo    
Job en de Duif schrikken zich een bult    
Hond weet alles en Wolf niets    
De Grote Oorlog    
Ik ben OK    
De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen    
Anatolia    
Crepain binst architecture    
TWEE STAPJES OP HET STRAND    
Moments before the flood
Vergroot je zelfvertrouwen    
Mindfulness voor jongeren    
Vingerafdruk van verdriet    
IJs    
Monster High    
BBQ, een feest!    
Het smartmat kookboek    
De zeven laatste woorden
Thousand miles, thousand flavours
Het grote goochelboek    
Blue note    
Gevulde display met 16 seizoensboeken
De Groene Reisgids - Noord-Spanje    
De Groene Reisgids Weekend - Lyon
Digitaal is het nieuwe normaal
Mindful@work    
Gevulde display - Ik leer lezen met Vos en Haas
GEVULDE BACKCARD 365 WIJSHEDEN
Mijn pure keuken | 1    
Groeien doe je samen    
Laat me los    
Atlas De Wit
Amerika    
Display 4 Ex Kleine momenten van mindfulness + 4 Ex Kleine momenten van geluk
Opvoeden tot geluk    
Mindful gelukkig - Vreugdemeditaties    
Ruimte om te sterven    
Kun je de beker drinken?    
Over spiritueel leven    
Hier en nu    
Ons breiboek    
Verfmagie
Stille kracht