Personen
Julie Andrieu
Rina Nurra
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Lekker genieten van de beste gerechten uit de wereldkeuken
Thaise Tom Yam soep, Marokkaanse pastilla's, maffé met kip uit Senegal, chili con carne uit Mexico of arancini uit Italië. Laat je verleiden en verrassen door de 1001 verschillende smaken die de wereldkeuken rijk is.
In dit fantastische kookboek neemt Julie Andrieu, een van de rijzende culinaire sterren in Frankrijk, je mee op een verrukkelijke reis rond de wereld. Met haar aanstekelijke passie voor zowel reizen als koken beschrijft ze meer dan 150 van haar persoonlijke lievelingsgerechten die ze in alle windstreken verzamelde. Daarbij ligt de nadruk op eenvoudige recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dit alles op smaak gebracht met haar persoonlijke tips en suggesties. Van overheerlijke 'street & finger food' recepten voor een snelle hap of een feestje, tot uitgebreidere gerechten voor een origineel diner met familie of vrienden: maak je keuze en haal de wereld op je bord.