Personen
Tonny Berentsen
Sierk Buwalda
Arne Dijkstra
Rogier Soeters
Martin Halma
Guido de Visser
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Als vervolg op het kookboek Elementen laat het keukenteam van De Kromme Dissel u in het boek Inspiratie zien hoe de uiteenlopende gerechten tot stand zijn gekomen. Zij laten u proeven van de creatieve sfeer in de keuken. Ook nu zorgen spectaculaire foto's ervoor dat u de gerechten in gedachten al kunt ruiken. Chef Tonny Berentsen nodigt u dan ook van harte uit om een keer persoonlijk kennis te maken met het restaurant, zodat u de sfeer en warmte zelf kunt voelen. De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al sinds 1971 een Michelinster waarvan de laatste 15 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.