dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Als Jon in Frankrijk
ISBN
9789045204185

verschijningsdatum
15/01/2015

Reeksen

Echt eten

Als Jon in Frankrijk
Als Jon in Frankrijk    

Personen

Jonathan Karpathios

Als Jon in Frankrijk
Als Jon in Frankrijk    
Earth's Own Cuisine    
Echt eten    

Silke Bouman

Als Jon in Frankrijk
Als Jon in Frankrijk    
Boedapest    
Brussel    
Capitool Compact Lissabon    
De Groene Reisgids - Bretagne Noord    
De laatste tijger    
De suikerdetox    
Edinburgh    
Italiaanse Rivièra    
Lekker wandelen langs het water    
Limburg    
Puglia
Sardinië    
Test je Engels    
VEGAN - Het kookboek    
Veluwe, Utrecht Oost, Flevoland en Gelderse rivieren    
Venetië    
Verbluffende wereldwonderen    
Wilde dieren van het noorden    
Yucatan    
Zuid-Afrika    
Zuid-Holland en Utrecht West    
Zwarte Woud    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines