Personen
Pauline Kalkhove
Annelies Hess-Bosch
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
BOURGONDISCH ETEN ZONDER GLUTEN, LACTOSE & SUIKER: Dit is een boek voor alle mensen die houden van lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij. Er zijn recepten die héél simpel zijn en recepten met ingrediënten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Zó lekker dat je je vingers erbij opeet. En ook als je nooit glutenvrij eet, is het leuk om ze eens te proberen. Je zult zien dat glutenvrij eten niet zo zwaar op de maag ligt en dat je, door minder suiker te gebruiken, ook minder last hebt van een after-dinner-dip en je super energiek voelt! Tarwe, suiker en lactose worden in de voedselindustrie vaak gebruikt als goedkoop opvulmiddel. Zonder dat je het weet, krijg je er dus veel meer van binnen dan je beseft. Kortom, het kan voor niemand kwaad om iets minder gluten, lactose en suiker te eten.