Personen
Willy Faes
Alde Caelen
Yanou Segers
Lucas van Lieshout
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Taarten en cakes bakken is de laatste jaren weer helemaal in. We lusten allemaal wel eens een lekker gebakje maar we zijn ook bewuster bezig met wat we eten. We weten dat overdadig suiker gebruiken slecht is voor onze gezondheid. Vooral geraffineerde suiker is de grote boosdoener. Gelukkig bestaan er vandaag de dag voldoende alternatieven die ons de vertrouwde smaak geven zonder de nadelige gevolgen van geraffineerde suiker. Het bakboek, bakken zonder geraffineerde suiker staat vol met de klassieke bakrecepten maar aangepast zonder de geraffineerde suiker. De resultaten zijn stuk voor stuk gezonder zonder te moeten inboeten aan smaak. Met de meer dan 60 recepten kan verantwoord worden genoten van Tarte Tatin, chocoladetaart, cheesecake of heerlijke muffins. Het bakboek, bakken zonder geraffineerde suiker is ingedeeld in vijf hoofdstukken: taarten, cakes, koekjes, gebakjes en wafels & pannenkoeken. Daarnaast bevat het boek ook enkele basisrecepten voor taart- of cakedeeg met suikervervangers. Deze basisrecepten kunnen dan gebruikt worden om eigen creaties mee te maken. Genieten van taart of cake zonder geraffineerde suiker en met behoud van de vertrouwde smaak zoals we die al kennen.