Werken

Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

Reeksen

Edu4all HBR

Brood- en banketspecialisatie    
De bijzondere keuken    
Gastheerspecialisatie    
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie    
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket    
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken