persoon
Martin Hilgen
Werken
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek
Werken als kok in de catering
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur
Werken in de keuken
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken
Reeksen
Edu4all HBR
Brood- en banketspecialisatie
De bijzondere keuken
Gastheerspecialisatie
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek
Werken als patissier in een keuken | Werkboek
Werken als specialistische banketbakker
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf
Werken in de facilitaire dienst
Werken in de gastvrijheidssector
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur
Werken in de keuken
Werken in de recreatiesector
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek
Werken in een keuken 2B
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken
VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie
Werken als gastheer/-vrouw in de catering | Werkboek
Werken als kok in de catering
Uitgevers
Boom Beroepsonderwijs