Werken

Microbiologische criteria | 2012    
Microbiologische criteria | Editie 2014    

Reeksen

Praktijkgidsen waar&wet

Additieven in levensmiddelen | 2015    
Bijzondere voeding en voedingssupplementen | 2017
De Europese hygieneverordening | Uitwerkingen voor de levensmiddelenindustrie editie 2014    
De Europese hygiëneverordeningen | 2017
Etikettering van levensmiddelen | 2012    
Microbiologische criteria | Editie 2014    
Praktijkgids allergenen | 2012    
Productverantwoordelijkheid in de levensmiddelenketen | editie 2015
Voedselcontactmaterialen | 2012    

Waar & Wet

Additieven in levensmiddelen | 2012    
HACCP: gevaren- en risicoanalyse    
Landkaart Levensmiddelenrecht. Editie 2019
Microbiologische criteria | 2012    
Praktijkgids Landkaart levensmiddelenrecht | Editie 2013    
Praktijkgids WAAR&WET | 2014
Voedings- en gezondheidsclaims | 2014    

Uitgevers

Sdu B.V.