dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Kookboek voor studenten
ISBN
9789076218618

verschijningsdatum
10/10/2003

Personen

Edmee Trumpis

BBQ !    
Kookboek voor studenten
Kookboek voor studenten    

Jessica Verbruggen

Asparagus    
BBQ !    
Carpaccio!    
Kookboek voor studenten
Kookboek voor studenten    
Tapas    
Toast !    

Maartje Laterveer

Altijd een Parisienne - waar je ook bent    
De mooiste kleur die niet bestaat    
I love London    
J'aime Paris    
Koken met Kinderen    
Kookboek voor studenten
Kookboek voor studenten    
Make-up    
Ouder maar beter, maar ouder    
Sfinx    
Vogue over Christian Dior    
Vogue over Coco Chanel    
Vogue over Elsa Schiaparelli    
Vogue over Vivienne Westwood    
Vrouwen & seks    
Wolf    

Remco Lassche

Chocolade    
Koken met stoom    
Kookboek voor studenten
Kookboek voor studenten    
Sushi    
Toast !    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines