dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum01/07/2010
Een verjaardagspartijtje, een huwelijk of jubileum, een feestdag of gewoon een verwendag, er zijn vele gelegenheden waarbij gebak voor een extra feestelijke noot zorgt. En wat is er leuker dan er zelf mee aan de slag te gaan ? Je eigen taarten, cakejes en koekjes bakken en versieren is echt niet moeilijk. Het is een plezierige, creatieve bezigheid waarmee je eer kunt behalen. De Koekjesfee, die van het bakken en het versieren van feestelijk gebak haar beroep heeft gemaakt, helpt je een handje met haar boek Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes.
Het boek begint met de materialen die je nodig hebt, en je zult zien dat je de meeste gewoon al in huis hebt. Vervolgens kun je beginnen met taarten, cupcakes en koekjes te bakken volgens de basisreceptuur. Het handige is dat je het basisgebak gemakkelijk kunt invriezen, zodat je het op de dag zelf alleen maar hoeft te ontdooien en te versieren. Dat versieren wordt stap voor stap uitgelegd. Het begint bij het bekleden van de taart, cakes en koekjes, en eindigt met leuke figuurtjes en versieringen. Een dennenboom met kerst, het lievelingsfiguurtje van je zoon of dochter op zijn of haar verjaardag, roosjes voor de jarige oma... Het kan allemaal. Het boek Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes nodigt je uit om het feestvarken extra in de bloemetjes te zetten.