dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum28/09/2007
Wanneer dochterlief eindelijk het warme Italiaanse nest verlaat, krijgt ze twee dingen mee van La mamma: veel wijze raad en Il cucchiaio d'argento, hét Italiaanse basiskookboek. Dit was zo in de jaren vijftig en dit is nu, vele drukken later, nog steeds zo. Deze Italiaanse kookbijbel verscheen voor het eerst in 1950 en werd steeds aangepast aan de bereidings-wijzen, ingrediënten en smaak van zijn tijd, zonder de traditie en authenticiteit uit het oog te verliezen. En eindelijk verschijnt deze kookklepper in het Nederlands. De zilveren lepel dompelt je 2000 recepten lang onder in de culinaire traditie van La bella Italia. De zilveren lepel is het compleetste Italiaanse kookboek. Naast de gerechten vind je heel wat informatie over de verschillende gangen, productinformatie over het hoofdingrediënt, een hoofdstuk waarin volledige menu's worden samengesteld en natuurlijk een zeer uitgebreid register. De tongstrelende foto's doen je het water in de mond lopen.