dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Het spaghettiboek
ISBN
9789036626378

verschijningsdatum
15/09/2009

Personen

Carla Bardi

100 recepten voor de SLOWCOOKER
Borrelhapjes & voorgerechten    
Brownies kookboekje magneetsluiting    
Chocolade    
Cupcakes    
De snelle keuken    
De studententafel    
Ei    
Gemakkelijke curry's    
Glutenvrij    
Hapjes & Voorgerechten - 150 recepten    
Hapjes & voorgerechten - 150 recepten    
Hapjes & Voorgerechten-200 recepten    
Het spaghettiboek
Het spaghettiboek    
Koekjes    
Oliwa    
Pasta    
pasta    
Pizza    
Salade    
Sushi    
Taarten & vlaaien    
Tomaat    
Ui    

Mark van Doorn

Het spaghettiboek
Het spaghettiboek    

Brent Parker Jones

Bakken    
Barbecue    
Betaalbare familiemaaltijden    
Borrelhapjes & voorgerechten    
Cocktails    
Cocktails    
Cocktails    
De snelle keuken    
De studententafel    
Ei    
Gemakkelijke curry's    
Glutenvrij    
Grilling indoors & out - 200 recepten
Hapjes & Voorgerechten - 150 recepten    
Hapjes & voorgerechten - 150 recepten    
Het beste van de mediterrane keuken    
Het spaghettiboek
Het spaghettiboek    
Kerst    
Ontbijt en brunch    
pasta    
Pizza    
Salade    
Snelle maaltijden    
Sushi    
Taarten & vlaaien    
Tomaat    
Ui    
Vegetarisch    
Vegetarisch    
Vegetarisch    
Vegetarisch - 200 recepten    
Vlees en gevogelte    
Zon, zee, méditerranée    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines