dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Russisch
ISBN
9789036619868

verschijningsdatum
01/07/2007

Reeksen

Da's pas koken

Gezond en slank    
Koken met kinderen    
Pasta voor elke gelegenheid    
Portugees    
Russisch
Russisch    
Salades    
Smoothie's    
Tapas    
Vegetarische gerechten    
Wok    

Personen

Kirsten van Ophem

Fruitgerechten    
Kooi- en volierevogels    
Russisch
Russisch    
Sushi    
Vetarme Italiaanse gerechten    

Yolanda Heersma

50 recepten om een stuk te blijven...    
500 rode wijnen    
Archeologie voor Dummies    
De broodbijbel    
De truffel    
De tweede wereldoorlog in foto's    
Krachttraining    
La Parisienne    
Mindmappen voor Dummies    
Moestuinen voor Dummies    
Moestuinen voor Dummies    
Russisch
Russisch    
Sushi en sashimi    
Wetenschap    
Wijn voor Dummies    
Zelfverdediging voor Dummies    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines