Personen
Claudia Bruckmann
Claudia Lenz
Yvonne van 't Hul-Aalders
Dorothee Godert
Teubner Foodfoto
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!