dit werk kent de volgende uitvoeringen
Paperback
Personen
Jean-François Simard
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
U wil een licht en blond bier brouwen ? Een bruin bier met moutaroma of eerder een sterk gehopt biertje ? U verkiest een snel gebrouwen bier op basis van moutextracten of een uniek bier gebrouwen met echte mout ? U heeft keuze te over ! In dit boek vindt u, uitgebreid en duidelijk uitgelegd, alles wat u moet weten om een geslaagd brouwsel te maken: het materiaal dat u zich moet aanschaffen, de keuze van de ingrediënten, de brouwmethodes en een hele reeks recepten. Dit boek is bestemd voor iedereen die zijn eigen bier wil leren brouwen maar ook voor zij die al brouwen maar de kwaliteit van hun brouwsels willen verbeteren. Het is een praktische en duidelijke gids, voor u samengesteld door een expert met jarenlange ervaring. Jean-François Simard heeft een masterdiploma in de Wetenschappen. Hij is al meer dan 30 jaar amateurbrouwer en heeft zeer vaak gebruik gemaakt van het materiaal, de ingrediënten en de recepten uit dit boek.