dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Modern Pioneer Pantry
ISBN
9780593965115

verschijningsdatum
19/08/2025

Personen

Author Mary Bryant Shrader

The Modern Pioneer Pantry
The Modern Pioneer Pantry

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
De zelfvoorzienende tuin    
Fermentista    
Sandor Katz’s Fermentation Journeys
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Fermented Foods
Preserving Food without Freezing or Canning
The Japanese Art of Pickling & Fermenting
Preserving
Zelf jam maken    
The Modern Pioneer Pantry
The Modern Pioneer Pantry

Imprints

DK

Books That Changed History
Ultimate LEGO Star Wars
Star Wars Absolutely Everything You Need to Know Updated Edi
Star Wars Made Easy
The Disney Sticker Anthology
Baking Yesteryear
Joshua Weissman: Texture Over Taste
Bake It Better
Marvel encyclopedia collector's edition
Knife Drop
Baking Across America
Albert Can Cook
Mocktail hour
Party People
Exquisite Eats
ArnieTex
Make It, Don't Buy It
Beyond korean
Bite me
It's So Easy to Make
Make It Meatless
Italianish
Glorious Table
The Modern Pioneer Pantry
The Modern Pioneer Pantry
She's a Host