dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Modern Tagine Cookbook
ISBN
9781788791434

verschijningsdatum
01/01/2019

Personen

Basan, Ghillie

Flavours of Morocco
Tagines and Couscous
The Modern Tagine Cookbook
The Modern Tagine Cookbook

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less - kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

Imprints

Ryland, Peters & Small Ltd

The Curious Barista’s Guide to Coffee
The Curious Bartender’s Guide to Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Negroni
Afternoon Tea At Home
The Beginner’s Guide to Wicca
Disco Cocktails
Wild at Home
The Modern Tagine Cookbook
The Modern Tagine Cookbook
Comfort: A Winter Cookbook
The Curious Bartender's Rum Revolution
The Little Book of Tarot
Wild Interiors
My Creative Writing Journal
Don't be a Nordic
Gin the Mood
The Little Book of Eurovision
The Little Book of Drag
How to Fix the Perfect Cocktail
Wild Creations
The Book of Korean Self-Care
Living Wild
The Propagation Handbook
The Little Book of Pride
Floral Cocktails
The Queen: 70 years of Majestic Style
Two's Company: Simple
The Curious Bartender: In Pursuit of Liquid Perfection
Pretty Pastel Style
Falafel
Bibimbap
Retro Revival
Vegan Snacks
Creative Homes
A Home for All Seasons
A Beginner's Guide to Upholstery
Scandi Rustic
Witchy Cocktails
Melted Cheese
Colourful Homes for the Soul
Smorrebrod: Scandinavian Open Sandwiches
Tokyo Bar