dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Koken
ISBN
9789045201535

verschijningsdatum
03/10/2011
Paperback
Koken
ISBN
9789045200880

verschijningsdatum
15/09/2012

Personen

James Peterson

Bakken    
Iedereen bakt    
Koken
Koken    
Vlees    
Wat je als kok moet weten    
Wat je als student over eten moet weten    

Claudia Dispa

500 bieren    
500 snelle gerechten    
Chinees    
Creatieve fotografie    
Cupcakes    
Curry's    
De Japanse keuken    
De kruidenencyclopedie    
Digitale straatfotografie    
Do more art: Acrylverf    
Gay propaganda    
Geschiedenis van de camera    
Handboek DSLR    
Het complete groente kookboek    
Het grote viskookboek    
Het kleine dikke pastaboek    
Het paleodieet kookboek
Keukenhandboek garneertechnieken    
Kids kookboek    
Klassieke sprookjes    
Koken
Koken    
Landschappen in digitale fotografie    
Lekker light    
Maleisie    
Masterchef - bij de meesters thuis    
Mexicaans!    
Oma's beste recepten    
Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft steden    
Paddenstoelen    
Runen voor het moderne leven    
Should I Stay or Should I Go?    
Tajines & Couscous    
Uit de keuken van Xi'an Famous Foods    
Vegan happiness    
Wat je leven kan opleveren
Zelf bier brouwen    
Zo doe je dat - koken    
Zwangerschap tips & adviezen    

Paulina Nijs

Koken
Koken    
Spelt    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines