Wist je dat het gemiddeld een halfuur duurt voordat een afhaalmaaltijd bij je thuis belandt? En dat je in diezelfde tijd ook perfect zelf iets lekkers op tafel kunt zetten? Het leven lijkt steeds drukker te worden en kant-en-klaarmaaltijden en take-away waren nog nooit zo populair.
Met dit boek wil foodie Manon Van Aerschot laten zien dat het ook anders kan. Ze toont je makkelijk te bereiden gerechten waarbij je uitgedaagd wordt om wat uit je comfortzone te komen, maar waarvan alle ingrediënten wel in je vertrouwde supermarkt te vinden zijn. Less is more, zonder in te boeten aan versheid en smaak.
Manon Van Aerschot is freelance culinair journalist en foodstylist. Ze ontwikkelt recepten voor o.a. Libelle en Libelle Lekker, heeft een eigen culinaire nieuwsrubriek en maakt deel uit van het Njam!- foodiesteam. Achter de schermen werkte ze jarenlang samen met bekende chefs en tv-gezichten. Lekker simpel is haar derde kookboek.