dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Slurp grand cru
ISBN
9789400503281

verschijningsdatum
24/09/2013

Personen

Ilja Gort

Bed en breakfast: roman
Château Fatale    
Chateau Slurp    
Chateaukoken voor iedereen    
De druivenfluisteraar    
De druivenfluisteraar & De geluksvogel    
De geluksvogel    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
De vrouwenslagerij    
De vulkaan    
Godendrank    
Het Merlot mysterie    
Het Wijnsurvival Boek | Gouden editie    
Ik slurp dus ik ben    
Leven als Gort in Frankrijk    
Met Gort de Boer op    
Overleven als Gort in Frankrijk    
Slurp a la Gort    
Slurp grand cru
Slurp grand cru    
Slurp vakantiegids    
Slurp! | 2    
Slurpen
Slurpen in Frankrijk    
Slurpen zonder grenzen    
Uzi Baby

Caroline D'hollosy

Het Wijnsurvival Boek | Gouden editie    
Ik slurp dus ik ben    
Slurp a la Gort    
Slurp grand cru
Slurp grand cru    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines