dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Dark Rye and Honey Cake
ISBN
9781922351814

verschijningsdatum
02/02/2023

Personen

Regula Ysewijn

Authentieke Belgische cafés    
Authentieke Belgische cafés    
Belgian café culture    
Belgian Café Culture    
Brits bakboek    
Dark Rye and Honey Cake
Dark Rye and Honey Cake
Het allerleukste kinderkookboek    
Pride & Pudding    
Pride and pudding    
Pride and Pudding
The Official Bridgerton Cookbook
The Official Bridgerton Cookbook
Van scone tot teacake    
Van wafel tot koek    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Baking

Meesterlijk brood    
Bakken met Menno    
Tarte tatin    
Gezond bakken    
Feest!    
Rutger bakt    
Pavlova & meringue    
Goe gebakken | 2    
Polles Pannenkoekenboek    
Meer meesterlijk brood    
Kookschool patisserie    
The new easy    
Bakbijbel    
Cake in een mok    
Patisserie    
Zoet & Goed    
Mary Berry's bakbijbel    
Klassiekers van Paul Hollywood    
Kaneel & Kardemom    
Heel Holland bakt brood    
Heel Holland Bakt met Annemarie    
What to Bake & How to Bake It
Modernist Bread
Honey en Co - Ons bakboek    
Menno's superheroes kookboek    
Bakgeheimen    
Bakken    
Het hartige bakboek    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Sweet    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
Strooigoed    
Heel Holland Bakt Kerst    
De Brabander bakt    
Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans    
Little Tarts    
The Nordic Baking Book
Pannenkoeken    
3 ingrediënten bakboek    
Het grote ovenhandboek    
Cheesecake    
Bakken zonder Tarwe    
Polles Taartenboek    
Quiche & Hartige taart    
I love chocolate    
Modern baking    
Andere koek    
Suqar    
Bakken met een tropische twist    

COOKING / Regional & Ethnic / European

Het groot culinair croquettenkookboek    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Holland    
Tapas    
Dutch Cooking Today    
Stadskookboek Rotterdam    
Sicilië    
Stadskookboek Antwerpen    
Recepten uit Wenen    
Estée kookt    
Dutch cooking today    
Het Zeeuwse Babbelaarboek    
Appeltje, eitje!    
Zwarte zee    
Hollandse happen    
Roadtrip Cooking
Backcard a 6 ex. Estée kookt
Dutch dishes
Pasta & Noodles    
Lekker lokaal    
Stedenlust    
In de keuken van het Spaanse dorp Polopos    
Carpati    
Dark Rye and Honey Cake
Dark Rye and Honey Cake
Het kookboek van Mama's Koelkast    
Comfort & Joy
Zure-kersen-hart
De Zilveren Lepel - Pasta    
The Taste of Belgium
Sicilia
BUDMO!
Tava
Carpathia
Danube
De keuken in

Imprints

Murdoch Books

What's for Dessert
Dark Rye and Honey Cake
Dark Rye and Honey Cake
The Divine Feline
Taste Tibet
Sundays
The Plant Society Design Handbook
Every Night of the Week Veg
Advent
First, Cream the Butter and Sugar
Pride and Pudding
Now & Then
The Plain Cake Appreciation Society
The Food Fix
Stars & Snowflakes
Korean Home Cooking
Baking with Pride
Soups, Salads, Sandwiches
Eco Colour
Some of My Best Friends are Cookies
The Bricktionary
Salad for Days
The Dessert Game