dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum18/01/2022
Iedereen kent de termen emo-eten, foggy brain, stress-eten... wel: het zijn ons brein en onze darmen die de gevolgen ondervinden van minder gezond eten. We horen al enkele jaren de term brain food vallen, maar dit blijkt aldus niet alleen over concentratie te gaan. De juiste voeding kan namelijk zorgen voor meer mentale veerkracht en verminderde angst- en depressiesymptomen.
Klinisch psychologe Laura Joosten onderzocht de invloed van eten op het mentale welzijn, nadat ze zelf door een donkere periode ging. Daarnaast verdiepte ze zich in eetstoornissen, emotie-eten, zelfvertrouwen en zelfzorg. Ze deelt al enkele jaren haar ongefilterde wereld op sociale media, en nu ook in dit boek. In #Happyfood bundelt ze haar bevindingen rond voedingspsychologie, emotie-eten en veel meer. Je krijgt een toegankelijke wetenschappelijk uitleg, heel wat praktische tips & tricks en ook 50 heerlijke recepten om direct aan de slag te gaan!