Personen
Michael Sels
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Imprints
Pelckmans
Thea Stilton | 8 Schipbreuk in de ruimte
Zorgen voor een Lekker Lang Leven, dat is wat voeding voor ons moet doen. Het moet gezelligheid bieden als we samen zijn met familie. Het moet ons energie geven om actief te zijn en te blijven. Maar evengoed moet het ons de kracht geven om tijdens ziekte te vechten. Je leest het al: voeding is meer dan alleen maar het invullen van een basisbehoefte, het is wonderspul! En toch word je om de oren geslagen met allerlei regeltjes en restricties als het gaat over wat je moet eten om gezond te blijven. Niet te veel van dit, pas op met dat. Chef en diëtist Michaël Sels draait het om: gezonde voeding gaat over meer, meer en meer! Meer groenten, meer fruit, meer genieten. In dit kookboek vind je 50 recepten (ontbijt, lunch en avondmaal) voor een lang en gezond leven. Want op de vraag of een maaltijd gezond én lekker kan zijn, is het antwoord overduidelijk: ja! En daar levert dit boek het bewijs voor. Michaël Sels is hoofddiëtist van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, gediplomeerd chef en auteur. In 2020 bracht hij zijn eerste kookboek Lekker lang leven uit, wat meteen een schot in de roos werd. In het voorjaar van 2021 kreeg hij ook zijn eigen televisieprogramma Lekker Lang Leven op njam!