Personen
S. Raichlen
Jaap Deinema
Greg Schneider
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al 10 jaar aan de top van de internationale barbecuescene. Zijn boeken worden wereldwijd verkocht en van zijn eerste bestseller zijn alleen in Amerika al een kleine 4 miljoen (!) exemplaren verkocht. Met Culinair barbecueën laat Raichlen wederom zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Vlees, vis, groente en zelfs toetjes behoren tot de vele mogelijkheden die Raichlen laat zien. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecueën en grillen van vlees, vis, groenten en desserts. Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Voorgerechten, vlees, vis, desserts, maar ook 'gewoon' burgers en broodjes; Raichlen neemt je mee in de wondere wereld van de barbecue en laat zien dat alles mogelijk is! Culinair barbecueën bevat: - Meer dan 1000 fullcolour foto's - Meer dan 100 technieken - Meer dan 150 recepten - Talloze handige tips en trucs voor zowel de gevorderde als de beginnende barbecueër.