Personen
Anna Zeven
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Dit kookcoachboek is een vrolijke, maar ook confronterende reis door het gezonde-voedingsland. Telkens weer stimuleert het je te kiezen voor het beste voor je lichaam. Blijvend gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk met deze unieke combinatie van healthy info, mindful eten en een schat aan gezonde én lekkere recepten.
En dat is hard nodig, want ons eten is gebotoxt! Er wordt aan geknutseld en het zit vol schadelijke kunstmatige toevoegingen. Wij zijn massaal verslaafd aan dit prefab-food, vaak zonder dat we het zelf door hebben. En dat blijft niet zonder gevolgen: kwaaltjes, ziekten, overgewicht en futloosheid zijn het resultaat.
Het Nieuwe Eten is het antwoord. Kick af van prefab-food en
krijg voorgoed een gezonde relatie met je lichaam. Met deze meer dan 350 heerlijke recepten, variërend van snel en simpel tot meer uitdagend, wordt dat wel heel aantrekkelijk.
Reis mee en word in vijf stappen vitaal, gelukkig en slank!
Het eerste boek dat glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij, vegetarisch, hormoonfactorproof en mindful eten combineert!
Met een voorwoord van Ralph Moorman, ir. levensmiddelentechnologie
Anna Zeven (1982) is trainer hormoonfactor, orthomoleculair afslankconsulent, coach en moeder van twee kinderen met een koemelk- en glutenintolerantie en is ruim twintig jaar vegetariër. Gezond en lekker koken is haar passie. In haar praktijk begeleidt zij mensen naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zij is Miss Natural 2014 en Ambassadeur Gezonde Leefstijl.