Personen
Michel Hanssen
Bart Neis
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Kijk verder dan zout Ontdek een wereld van nieuwe smaken en doe intussen je lichaam een groot plezier. Vervang zout door de specerijen- en kruidenmixen uit Spice Wise Too! Zo eet je gevarieerder, profiteer je van de gezonde eigenschappen van kruiden en specerijen én beperk je de schadelijke effecten van te veel zout. Je proeft weer echte, pure smaken SVH meesterkok Michel Hanssen laat zien hoe je aan minder of geen zout moeiteloos kunt wennen. In zijn nieuwste boek gaat hij op culinaire wereldreis langs spicy hotspots zoals India, Zuid-Afrika en USA, waar hij de mooiste authentieke kruidenmixen verzamelde. De spannende cajun blackening kruiden, het geraffineerde vadouvan, maar ook zijn ultieme milde kerriepoeder en allround bak & braadkruiden. Zónder zout of andere onnodige toevoegingen. Leer met Spice Wise Too hoe je de kruidenmixen zelft mengt, maar ook hoe je er honderden heerlijke gerechten mee bereidt. Voor iedereen die minder zout moet of wil eten, graag kookt zonder 'pakjes en zakjes', of alle geheimen wil ontdekken uit de fascinerende wereld van specerijen.