Personen
Linda Nordholt
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Dit boek is geschikt voor iedereen die wil beginnen met koolhydraatarm eten én voor iedereen die al een tijdje bezig is en op zoek is naar nieuwe recepten en nieuwe inzichten. Zo staan er voor starters uitgeschreven weekmenu’s in het boek en voor gevorderden zijn er vele praktische tips op het gebied van mindset en het effect van koolhydraatarm eten op je dagelijks leven. Het boek is echt gericht op inspireren en wil je laten zien wat er allemaal mogelijk is bij een koolhydraatarm eetpatroon. En het is een boek voor dagelijks gemak: er staan 4 weken aan weekmenu’s in, compleet met tussendoortjes. Je kunt deze menu’s volgen of gewoon gebruiken ter inspiratie. Ook vind je in dit boek 7 makkelijke dagmenu’s en meer dan 60 simpele tussendoortjes. Opvallend aan Linda’s methode is: ‘wees niet te streng voor jezelf’. Er zijn meerdere wegen die naar een succesvolle verandering van je leefstijl leiden. Linda Nordholt (1978) heeft inmiddels bewezen dat ze een gouden methode in handen heeft. Ze maakt koolhydraatarm eten praktisch, inzichtelijk, motiverend en inspirerend. Linda ziet het voor iedereen als een mooie koolhydraatarme reis om hét eetpatroon te vinden dat past binnen jouw dagelijkse leven met gezin, werk en sociale contacten. Haar weekmenu’s zijn altijd makkelijk op maat te maken en jij kunt kiezen wat je wilt, lust en kunt verdragen. Ze begeleidt sinds 2012 mensen in haar praktijk en online in de Club van Linda. In dit boek beschrijft ze wat ze allemaal geleerd heeft in de dagelijkse praktijk. Dit is wat mensen over haar methode zeggen: ‘Nooit geweten dat je zo lekker kunt eten, en veel ook. En dat je dan toch kunt afvallen. Er gaat een wereld voor me open.’ ‘Linda liet mij inzien dat ik zelfs meer mocht gaan eten om weer af te kunnen vallen. En Linda had gelijk. Ik eet meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en ik val gewoon weer af,’ ‘De menu’s van Linda nodigen uit om te gaan koken. Ook om te bakken, waar ik voorheen niks aan vond. Het gaat met vallen en opstaan, maar ik kijk inmiddels uit naar een middagje voorbereidingen treffen en in de keuken staan.’ ‘Linda denkt mee. Met alles. Niet alleen met recepten, maar zeker ook als je een dipje hebt of het even moeilijk hebt. Linda weet je direct te raken met haar woorden.’