dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Koken met kennis
ISBN
9789045204215

verschijningsdatum
15/03/2013

Personen

Jan Groenewold

Keukenlab    
Koken met kennis
Koken met kennis    

Eke Mariën

Bakken met kennis    
Keukenlab    
Koken met kennis
Koken met kennis    

Bas Husslage

Echt eten    
Enkele reis sampit-Zaandam    
Koken met kennis
Koken met kennis    
Restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis    
Terug naar de fabriek    
Verse knoflook    

Geert Gratama

11-Stedenkoorts    
Bureau Speurneus en de boekenmaffia
De chocoladetandarts
De gezondste opa van Europa    
De gouden Kokosnoot    
De grote avonturen van kleine mol    
Een jonge prins in het oude Egypte    
Galileo voor kids    
Handig bij dementie    
Houdini voor kids    
Huilbaby's    
Inbakeren    
It's always a pussycat    
Koken met kennis
Koken met kennis    
Marketing in de zorg    
Meidenvoetbal    
Meidenvoetbal    
Mijn tweede vrouw is ook uitgenaaid    
Mijn vrouw is uitgenaaid    
Op 'e tribune    
Pech onderweg    
Prutsers en pechvogels    
Rembrandt voor kids    
The Dutch Polder Model in science and research    
Wie wil er nou géén violist worden?    

Arjan Smalen

Koken met kennis
Koken met kennis    
Lekker havermout! quinoa! en meer    
Slim slank    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines