dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Sous Vide
ISBN
9789048309085

verschijningsdatum
16/09/2013

Personen

Hubertus Tzschirner

Het ultieme hapjesboek    
Puur!    
Sous Vide
Sous Vide    

Thomas A. Vilgis

Puur!    
Sous Vide
Sous Vide    

Ester van Buuren

Berelekker    
Broers in Barcelona    
De huissnuiver; De loopwedstrijd    
De kunst van het bakken    
De laatste nacht op Tremore Beach    
Donna Hay seizoenskookboek    
Donna Hay-de basics    
Eet. Leef. Reis.    
Fast, fresh, simple    
Fresh en light    
Gewetenloos    
Ik wil niet naar Marokko!; Op zoek naar Yori    
Kerst    
Meals in Minutes    
Mmmm, toch wel lekker / Bezoek op vier poten    
Nieuwe klassiekers    
Simple dinners    
Sous Vide
Sous Vide    
Volle maan    
Winter in Lissabon    

Daniel Esswein

Het ultieme hapjesboek    
Puur!    
Sous Vide
Sous Vide    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines