dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Bbq • BBQ en Pasta
ISBN
9789048308897

verschijningsdatum
04/03/2014

Reeksen

Mini kookboekjes

BBQ    
Bbq • BBQ en Pasta
Bbq    
Bbq • BBQ en Pasta
BBQ en Pasta
Cupcakes & Muffins    
Familierecepten    
Groentegerechten    
Hot & Spicy    
IJs en sorbets    
Italiaanse gerechten    
Midden-Oosten en Noord-Afrika    
Ovengerechten    
Partydrinks & cocktails    
Partyhapjes/ partydrinks en cocktails
Pasta    
Picknicken    
Pizza, quiche & co    
Recepten voor twee    
Salades    
Sausjes en dips    
Smoothies en shakes    
Smoothies en shakes en ijs en sorbets
Snelle gerechten
Streetfood    
Tapas    
Tapas en salades
Vegangerechten    
Vegetarisch    
Visgerechten    
Voor kinderfeestjes    
Voor mannen    
Voor studenten    
Voor vrienden    
Voor vrienden Voor studenten set    
Voorgerechten    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines