dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
500 taartdecoraties
ISBN
9789048308538

verschijningsdatum
04/02/2014

Personen

Caroline Deasy

500 taartdecoraties
500 taartdecoraties    
Coole caketoppers    

Amanda Rawlins

500 taartdecoraties
500 taartdecoraties    
Coole caketoppers    

Anja De Lombaert

50 gekke vragen over piraten    
50 gekke vragen over ridders    
50 gekke vragen over voetbal    
500 taartdecoraties
500 taartdecoraties    
Aarde    
Afrika    
Aftrekken    
Alcohol    
Algarve    
Alleseters    
Anatorama    
Antarctica    
Antwerpen    
Australie    
Australië | Oostkust + Red Centre    
Ballet    
Barcelona    
Bedreigde oceanen en rivieren    
Bengaalse tijgers    
Berlijn    
Bittere ontgoocheling    
Boedapest    
Boeken    
Bouwen!    
Breed en smal    
Buitenkunst    
Camouflage in het dierenrijk    
Chimpansees    
Cijfer je slim    
Circuskunsten    
Communicatie in het dierenrijk    
Cool! Knutselen!
Dauw en rijp    
De aarde    
De ambulance    
De brandweer    
De brandweer    
De Groene Reisgids Weekend - Lissabon    
De hersenen    
De inzichten van de ezel    
De kracht van liefde    
De kunst van het vliegen    
De Middeleeuwen    
De mooiste Michelinroutes in Frankrijk    
De mooiste plaatsen van Europa    
de motorkap    
De oude Egyptenaren    
De pizzamoestuin    
De politie    
De poolgebieden    
De Renaissance    
De ruimte    
De stad    
De top tien van hondenbanen allertijden    
De veertien geheimen van de panda    
De Vikingen    
De wijsheid van de witte wolf    
Delen    
Dieren met een slechte reputatie    
Dierenatlas    
Dit is Afrika    
Dit is Antarctica    
Dit is Australië    
Dit is Azië    
Dit is Europa    
Dit is Noord-Amerika    
Dit is Zuid-Amerika    
Donder en bliksem    
Een droom komt uit    
Engeland en Wales    
Ernstig ziek zijn    
Europa    
Fossielen    
Franse Alpen    
Gesteenten
Gevlucht    
Geweld    
Grasvlakten    
Groene Gids Weekend Florence Firenze    
Groente en fruit in potten en bakken    
Groot en klein    
Helend water    
Herfst    
Het hart    
Het leukste dierendoeboek    
Het leven op Aarde    
Het skelet    
Het spijsverteringsstelsel    
Het weer voorspellen    
Hoe vermorzel je Piraten?    
Hoe verwerk ik het?    
Hoe werkt een auto?    
Hoe werkt een helikopter?    
Hoe werkt een powerboat?    
Hoe werkt een raket?    
Hoe werkt een trein?    
Hoe werkt een vliegtuig?    
Hoezo dorst?    
Hoezo gestrand?    
Hoezo honger?    
Hoezo koud?    
Hoezo noodgeval?    
Hoezo verdwaald?    
HongKong    
Horen    
IJsberen    
Ik ben blut    
Ik heb jeuk!    
Ik heb stress
Ik maak mijn skelet    
In de zevende hemel    
In volmaakte stilte    
Ingenieurs van het dierenrijk    
Insecten    
Jouw lichaam in beeld    
Kaapverdië    
Karatekids    
Kleurencodes in de natuur    
Koken en bakken met matcha thee    
Lang en kort    
Lente    
Leven in de lucht    
Lichaamstaal    
Luchtvervuiling
Lyon    
Maak het verschil    
Maskers    
Metaal    
Mijn kleine boek over de kringloop van het leven    
Minidiertjes    
Mythische surfplekken in de wereld    
Naar het bos in de herfst    
Neem een kijkje onder de grond    
Nevel en mist    
New York    
Noord-Amerika    
Oceanen    
Onder je huid    
Op het nippertje gered    
Op hoop van zege    
Op rails!    
Op zoek naar dinosaurussen    
Optellen    
Opwarming van de aarde    
Over boertjes en geurtjes    
Pannenlappen haken    
Pesten    
Planteneters    
Poppen    
Portret boetseren    
Praktisch zakboekje voor de moestuin    
Proeven    
Recepten uit Venetië    
Redden!    
Redders op zee    
Regen    
Reis door de ruimte    
Reis naar Siberië
Rivieren en meren    
Rondritten tussen de wijngaarden    
Ruiken    
Schilderkunst door de eeuwen heen    
Skinny weeks and wicked weekends    
Slovenië    
Sneeuw    
Stenen en mineralen    
Sterven    
Stijlvol kamperen in Frankrijk    
Stunts op wielen    
Supersalades    
Tassen en portemonnees    
Te dik? Te dun?    
Tijdlijn van de Klassieke oudheid    
Tijdlijn van de Renaissance    
Toscane/Umbrië    
Tropische regenwouden    
Trotter Sardinië    
Uit de toverhoed    
Uitstervende wilde dieren    
Uitstervende wouden    
Varen!    
Verdubbelen en vermenigvuldigen    
Verhuizen    
Verrassende oplossingen voor dagelijkse problemen    
Verscheurd door emoties    
Vleeseters    
Voedsel    
Voelen    
Waarom is de hemel blauw?    
Waarom moet ik mijn haren wassen?    
Waarom moet ik mijn tanden poetsen?    
Waarom moet regelmatig ik sporten?    
Waarom waait de wind?    
Wat & Hoe Turkse kust    
Wat te doen in een noodgeval    
Water    
Werktuigen in het dierenrijk    
West-Canada    
Wind    
Woestijnen    
Wolken    
Wonen in een Vallei    
Zien    
Zintuigen in het dierenrijk    
Zintuigen van dieren    
Zo werken je botten en spieren    
Zo werkt je brein    
Zo werkt je spijsvertering    
Zonneschijn    
Zuid-Amerika    
Zuid-Italië    
Zuid-Italie    
Zwaar en licht    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines