dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum15/03/2011
Van klassiekers tot verrassende sausjes
Eerst aperitieven met groentestaafjes en een lekkere dipsaus, of tortillachips met guacamole. Vervolgens presenteer je je gasten een slaatje met een lichte dressing of vinaigrette. Nu is het tijd om iets warms op tafel te zetten: een malse steak met bearnaisesaus, een stukje vis met een lekker citroensausje of een exotische wok met kerriesaus. En natuurlijk mag het dessert niet ontbreken, ijs met chocoladesaus, of verse vruchten met vanillesaus bijvoorbeeld. In heel wat recepten vormt de saus de finishing touch. De saus geeft extra smaak aan het gerecht, maar in veel kookboeken wordt die saus wat stiefmoederlijk behandeld. Niet zo in Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen in 30 minuten. In dit receptenboek vind je klassiekers als guacamole, olijventapenade, cocktailsaus, mousselinesaus, hollandaise, tomatensaus en verrassende sausjes als geitenkaasdip, yoghurtvinaigrette, gelekerriesaus met appel, satésaus. Ook zoete sauzen als vanille- en chocoladesaus ontbreken niet. Bij iedere saus wordt vermeld bij welk gerecht ze het beste past. Je zult zien dat je menu zoveel smakelijker wordt met het juiste sausje erbij.