Personen
Timothy d'Offay
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit hij boordevol antioxidanten. Het grote aanbod aan bladthee kan echter best overweldigend zijn en bovendien lijkt het zetten van losse thee voor veel mensen moeilijk. Dat hoeft nochtans niet zo te zijn! In dit toegankelijke boek maakt theespecialist Timothy d'Offay je wegwijs in de talrijke theesoorten en -melanges. Aan de hand van de vele recepten leer je hoe je de bekendste soorten thee thuis zelf kunt zetten. Kom meer te weten over klassieke bereidingsmethoden zoals de cooling cup-methode en cold brewing, maar ook nieuwe methodes zoals flow brewing. Daarbij passeren niet alleen recepten voor warme thee de revue, maar ook voor koele en gemalen thee; denk maar aan ijsthee of de populaire opgeklopte thee matcha. Kortom, met dit boek wordt je volgende theevisite een echt succes!