Personen
Lisette Kreischer
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Wanneer komt de rabarber van het land? Wat moet je met die vreemde knollen uit je verantwoorde groentepakket? En hoe tover je een complete feestmaaltijd op tafel zonder dierlijke producten? Lisette Kreischer laat in deze veganistische klassieker zien hoe belangrijk het is om eerlijke producten te eten, niet alleen omdat het beter is voor het voor het milieu, maar ook voor onze eigen gezondheid en voor het welzijn van dieren. Ecofabulous koken in alle seizoenen is een boek vol pure recepten zonder kunstmatige toevoegingen. Lisette laat de lezer zien dat biologisch koken helemaal niet zo moeilijk is en dat je in een handomdraai een smakelijk gerecht van eigen bodem serveert. Voor ieder jaargetijde geeft zij een overzicht van seizoensproducten en vele (h)eerlijke recepten, afgewisseld met bijzondere gerechten voor speciale gelegenheden.