De wereldbevolking groeit, het klimaat staat onder druk. Voeding is het wereldvraagstuk van de toekomst! Dat vraagt om bedrijven die kosten reduceren door duurzaam te werken en die meer verdienen door gezonde kwaliteit te leveren. Gelukkig zijn er organisaties die laten zien hoe het moet. Laat je inspireren door de twintig cases van organisaties die gezond en duurzaam eten betaalbaar en schaalbaar maken. Met lessen die je zo´ in je eigen bedrijf kunt toepassen. - Boeren en ingredie¨nten: Stadsboerderij, Kassen, Olam en Chapul. - Productie en verwerking: Bourgogne, Unilever, Hampton Creek en &samhoud food. - Distributie en verkoop: Amul, Intermarche´, Whole Foods Market en Aarsti Derne. - Koken en bereiden: Haringkaken, Compass Group, DiverXO en FoodPairing. - Eten en cultuur: Ayurveda, Jamie Oliver, Maimonides Medical Center en Etixx. Jeroen Kemperman, Jennifer op 't Hoog (beiden werkzaam bij Achmea) en Jeroen Geelhoed (&samhoud) inspireerden al talloze organisaties met de bestsellers Briljante businessmodellen, Briljante businessmodellen in de zorg en Briljante businessmodellen in finance.