dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Food and Beverage Management
ISBN
9781138679313

verschijningsdatum
01/01/2018

Personen

Alcott, Peter (University of Surrey, UK)

Food and Beverage Management
Food and Beverage Management

Davis, Bernard (Author passed away , waiting for documentation SF01852776 14.5.21 royalties transferred to Dorothy mary Davis SE943043 sf case 01852776)

Food and Beverage Management
Food and Beverage Management

Lockwood, Andrew

Food and Beverage Management
Food and Beverage Management

Pantelidis, Ioannis S. (University of Brighton, UK)

Food and Beverage Management
Food and Beverage Management

NUR Codes (sub)

780 Economie en bedrijf algemeen

The Dutch Tongue    
Van kenniseconomie naar wild kapitalisme en terug    
Leer beleggen als Warren Buffett    
Wie trekt de accountant weer vlot?
Compendium van de accountantscontrole | 3A    
Compendium van de accountantscontrole | 1 en 3A    
Knechel in Nederland    
Succesvol studeren voor LAC | 3
Succesvol studeren voor LAC | 4    
Studenteneditie VRA | 1 Wet- en regelgeving
Studenteneditie VRA combi | 1 en 1A
Komt het nog wel goed met ons?    
The art of audit    
Ethiek en economie    
Het weekend van zeven dagen    
Boekhouden geboekstaafd 1 hoofdboek    
Het Communistisch Manifest    
IFRS voor SME's | 2009
Het drama Ahold    
Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties    
De financiele functie    
Externe verslaggeving    
Methoden en technieken van bestuurskundig onderzoek    
Informatiemanagement    
Financien Vastgoed
Bedrijfsadministratie met Excel    
Elsevier IB almanak | 2014 Deel 1    
Thomas Piketty's kapitaal    
Een gezonde krimp    
Wij zijn allemaal IJslanders    
Wat nu?    
Checklist jaarrekening | 2013    
Handboek jaarrekening | 2012    
De euro    
The big short    
Externe verslaggeving    
Bedrijfsadministratie MBA    
Financial Instruments 2009
Bedrijfsadministratie MBA    
Tegen de trojka    
A Guide through IFRS 2014
Het verboden boek
Beleggen voor Dummies    
De kleine managen voor Dummies    
Goed verzekerd    
Digitale geldzaken    
IFRS 2014 Consolidated without early Application
Kostencalculatie | Niveau 5 MBA    
Kleine gids voor het einde van de wereld    
Nooit meer sjoemelen    

BISAC Codes

BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Hospitality, Travel & Tourism

Vakantiereisbestemmingen    
Must eat Amsterdam    
De zakenreiziger    
Must Eat London    
Van Rode Plein naar Chinese Muur    
De kleine Airbnb voor Dummies    
Stoken in een goede relatie    
Het geheim van gastvrijheid    
Romeins Zuid-Limburg Gids
De Vakantiereiziger
DroomplekGeluk    
Langs de wegen naar de hel    
VertrekNL 37 - Spanje
Effectief eventmanagement, 5e editie met MyLab NL toegangscode
Op verhaal komen in de Westhoek    
Gastvrijheid is geen kunstje    
Tourism Geography
Pioneering Rotterdam - Rotterdam Baanbrekend    
Hoe komen ze erop?    
The Holland Handbook 2021-2022    
iDamme, Het land van Tijl Uilenspiegel    
Hospitality Management
Events Management
Tourism Management
The Tourism, Hospitality and Events Student's Guide to Study and Employability
Marketing for Tourism, Hospitality & Events
Events Management
The Business of Tourism
Essentials of Tourism
Introduction to Tourism
Delfstoffen in Limburg    
Green Mallorca
Cabin Fever
Bestemming BelgiĆ«    
Toerisme is dood, leve de reiziger (e-book)    
Sterke Verhalen, alle geheimen achter de gevels van de KLM-huisjes
Chefwise
103 Sterke Verhalen    
Little Kingdom by the Sea    
Dagboek van een Gastvrouw    
Food and Drink Tourism
Understanding Tourism: A Critical Introduction
Research Methods in Tourism, Hospitality and Events Management
Key Concepts in Hospitality Management
The Tourism, Hospitality and Events Student's Guide to Study and Employability
Key Concepts in Event Management
Food and Drink Tourism: Principles and Practice
Researching Hospitality and Tourism
Marketing for Tourism, Hospitality & Events
Managing Events