dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Verkopen
ISBN
9789037231588

verschijningsdatum
01/01/2016

Reeksen

Klantgericht

Afrekensysteem sluiten en beheren | niveau 3 en 4    
Bedrijfsadministratie in de retail | niveau 4    
Bedrijfsadministratie in de retail | Niveau 4 | Theorie- en werkboek    
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail | 2 niveau 4    
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 1 | niveau 4    
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 3 | niveau 4
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 3 | Niveau 4    
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 3 | niveau 4    
Commercieel rekenen in de retail | Niveau 4    
Goederen ontvangen en verwerken | niveau 2    
Goederenstroom en presentatie verzorgen | niveau 3 en 4    
Hospitality uitvoeren | niveau 2    
Hospitality uitvoeren | niveau 3 en 4    
Juridisch beheer | Niveau 4    
Managen in de retail | niveau 3 en 4    
Managen in de retail | niveau 4
Organisatiebeleid uitvoeren en formuleren | 2 Niveau 4    
Organisatiebeleid uitvoeren en formuleren 1 | niveau 4    
Rekenen in de retail | niveau 2    
Rekenen in de retail 1 | niveau 3 en 4    
Rekenen in de retail 1 | niveau 3 en 4    
Rekenen in de retail 2 | niveau 3 en 4
Retailmarketing | niveau 2    
Retailmarketing | niveau 3 en 4    
Verkoop optimaliseren | niveau 3 en 4
Verkoop- en ordertraject (alleen profiel VA)
Verkoopteam leiden | niveau 3 en 4    
Verkopen | niveau 2    
Verkopen
Verkopen | niveau 3 en 4    
Voorraden en verkoop | Niveau 3 en 4    
Werken in de retail | niveau 2    
Werken in de retail | niveau 3 en 4    

Personen

C. Bakker

Afrekensysteem sluiten en beheren | niveau 3 en 4    
Ambitie.info | Economie en recht    
Economie en recht    
Goederenstroom en presentatie verzorgen | niveau 3 en 4    
Hospitality uitvoeren | niveau 2    
Hospitality uitvoeren | niveau 3 en 4    
IKZ Integrale kwaliteitszorg en duurzaamheid - 9e editie
Inleiding op marktonderzoek    
Kassa en veiligheid | MBO Detailhandel | Leerlingenboek
Leidinggeven    
Leidinggeven | MBO Detailhandel | Leerlingenboek    
Ondernemen    
Ondernemen    
Rekenvaardigheid | niveau 3 en 4    
Retailmarketing    
Retailmarketing | niveau 2    
Retailmarketing | niveau 3 en 4    
Sterkteleer    
Verkoop optimaliseren | MBO Detailhandel | leerlingenboek    
Verkopen    
Verkopen | MBO Detailhandel | Leerlingenboek    
Verkopen | niveau 2    
Verkopen
Verkopen | niveau 3 en 4    
Werken in de detailhandel    
Werken in de retail | niveau 2    
Werken in de retail | niveau 3 en 4    

F. de Esch

Afrekensysteem sluiten en beheren | niveau 3 en 4    
Bedrijfsadministratie in de retail | Niveau 4 | Theorie- en werkboek    
Bedrijfseconomisch en commercieel rekenen voor de ondernemer detailhandel
Bedrijfseconomisch rekenen    
Bedrijfseconomisch rekenen in de retail | 2 niveau 4    
Commercieel rekenen in de retail | Niveau 4    
Goederen ontvangen en verwerken | niveau 2    
Goederenstroom en presentatie verzorgen | niveau 3 en 4    
Hospitality uitvoeren | niveau 2    
Hospitality uitvoeren | niveau 3 en 4    
Juridisch beheer | Niveau 4    
Kerntaken(retail)marketing    
Le Francais au magasin
Managen in de retail | niveau 3 en 4    
Opleidingspakket: Ondernemendleren Aankomend verkoopmedewerker
Organisatiebeleid uitvoeren en formuleren | 2 Niveau 4    
Rekenen in de retail | niveau 2    
Rekenen in de retail 1 | niveau 3 en 4    
Retailmarketing | niveau 2    
Retailmarketing | niveau 3 en 4    
Verkoopteam leiden | niveau 3 en 4    
Verkopen | niveau 2    
Verkopen
Verkopen | niveau 3 en 4    
Voorraden en verkoop | Niveau 3 en 4    
Werken in de retail | niveau 2    
Werken in de retail | niveau 3 en 4    
Werkschrift Bedrijfsadministratie
Werkschrift commercieel rekenen

NUR Codes (sub)

100 Educatieve uitgaven algemeen

Botanisch woordenboek    
Portret, de variatie in de symmetrie
De vrijheid van de Sudbury Valley School    
Examenbundel | Vmbo-gt Nederlands 2014/2015    
Lespakket basisschool kinderboekenweek | 2014
Methoden die leerproblemen met 70% verminderen
Af en toe stemmen
Geschiedenis | Havo    
Anatomie en fysiologie van de mens    
Beheren en verzorgen goederenstroom en voorraad    
Pakket ondernemend leren manager handel en iServices
Ondernemendleren manager handel ringband en iServices
Pakket Ondernemend leren verkoopspecialist basis
Opleidingspakket bedrijfseconomie voor de manager handel    
Pakket Ondernemendleren verkoper basis
Pakket Marketing vd ondernemer
Het verhaal van het (onbegrepen)kind
Facetten van de planologie    
Examen doe je samen    
Theorie-examen halen? Bromfiets    
Sportief inkopen    
Buitenspelen in het zonnetje
Management en organisatie | 1 havo | Opgavenboek    
Management & organisatie | 2 Havo | Opgavenboek    
Management en organisatie | 1 Vwo | Opgavenboek    
Management en Organisatie | 2 Vwo | Opgavenboek    
SK EDITIE 3 JAARPAK 1-1 TIJDEL
SK EDITIE 3 REKENEN-JAARKALEND
Sesam atlas van de anatomie | deel 1: Bewegingsapparaat    
Auto rijbewijs B    
Isa en Max en het vliegende skateboard    
De kunst en wetenschap van het lesgeven    
De ontdekking van het puberbrein    
Goed van Start    
Mediwietolie    
Learning to drive    
Elke dag je hoofd en inbox leeg    
Feniks | 1 Vmbo-t/havo | Werkboek    
BMS Deel I
Op niveau (eenboeksarrangement) | 5/6 vwo Informatie- en verwerkingsboek
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | Groep 7-8 2013    
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | 2013 | Antwoorden    
Babbage | 7.1 | Leer-/werkboek
Babbage | 7.1 | Cursusboek    
Babbage | 7.1 Plus Vmbo-GT/HV | Leerwerkboek    
Babbage | 7.1 Plis Vmbo-GT/HV | Cursusboek
Babbage | ICT coach 7.1 | 7.1 Vmbo-bkgt    
Babbage | ICT Coach 7.1    
Recht: een inleiding    
Op niveau | 4/5 havo | Docentenhandeiding

Imprints

Edu'Actief

Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Factor-E | Helpende 1
Teleco | tekeningen Timmerindustrie 2010    
Omgaan met agressie
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Factor-E Helpende
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Elementaire kennis bedrijfseconomie | Basisdeel | Werkboek    
Kennis Bedrijfsadministratie | Profieldeel | Werkboek    
Reader fiscaal | 2016    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens Examenkatern | Handel en administratie | Examenkatern instructie-/werkboek dl. 2
Tendens HTRV | Horeca | Werkboek sociale hygiƫne en bedrijfsformules
Tendens | Horeca en bakkerij | Werkboek    
Factor-E Helpende | Bevat beroepstaak 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, en 16    
FleXX Edu4All | 1 werken in de grafimedia
Tendens afdeling Receptie
Tendens afdeling Crediteurenadministratie | Administratie | instructie-/werkboek 1    
Tedens | Administratie afdeling magazijn en expeditie    
Werken als commercieel medewerker binnendienst | leerjaar 3/4
Werken in een sportcentrum | leerjaar 3/4 | Projectboek 18
Factor-E | Helpende | Beroepstaak 7
Factor-E | Helpende | Beroepstaak 1
Het verschijnsel toersime    
Tendens HTRV | Leerjaar 4: Bakkerij    
Transfer verkoper reizen Just4U
Verdeelkaartjes
Tendens administratie afdeling inkoop    
Tendens afdeling Magazijn en expeditie
Tendens thema Materialenleer | Handel en verkoop | instructi-/werkboek 2    
Beroepstaken meubelmaken niveau 2
Hotel inc.
Rule en grow | Docentenblok    
Tendens afdeling verkoop
Tendens afdeling Magazijn en Expeditie
Tendens HTRV | Horeca | Werkboek verblijf
FleXX Edu4All
Hotel Inc. | oriƫntatie op branche en beroep | instructie/werkboek
Handhaver toezicht en veiligheid    
Tendens | Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 | partie-werkboek mbo koksopleiding    
Tendens administratie afdeling inkoop    
Tendens handel en verkoop | Thema kassa | instructie-/werkboek    
Tendens Examenkatern | Handel en administratie | instructie-/werkboek 2    
De was verzorgen | Helpende | Beroepstaak 5    
Tendens boekhoudbijlage | Handel en verkoop | instructie-/werkboek dl 2    
Tendens | Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 | partie-werkboek    
Tendens GHV | Orientatiemodule | instructie-/werkboek
Tendens GHV | Verblijf | instructie-/werkboek mbo-opleiding gastheer/gastvrouw