Bereidingstechnieken | 2    
Bon, chef!    
Business plan for the hospitality industry
Dat smaakt naar meer | Warenkennis 2 | Theorieboek    
Doorstroom Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Drankenkennis | 2 | Werkboek    
Horeca    
In de vingers | Bereidingstechnieken 1 | Theorieboek    
Marketing & sales | hospitality 2
Marketing & Sales for the hospitality industry | 1    
Met of zonder bubbels? | Drankenkennis 1 | Theorieboek    
Ondernemingsplan horeca    
Praktijkwerkboek: Drankenkennis 1
Praktijkwerkboek: Warenkennis
Praktijkwerkboek: Werken als gastheer/-vrouw
Shaken, not stirred | Drankenkennis 2    
Sociale Hygiëne    
Sociale Hygiëne + Examentraining
Sociale Hygiëne | 2016 | Theorieboek + examentraining    
SVH Gastheer/-vrouw totaalpakket | niveau 2
SVH Kok totaalpakket | niveau 2
Theorieboek: Bereidingstechnieken 1
Theorieboek: Drankenkennis 1
Theorieboek: Warenkennis 1
Theorieboek: Warenkennis 2
Theorieboek: Werken als gastheer/-vrouw
Theorieboek: Werken als kok
Weet wat je eet | Warenkennis 1 | Theorieboek    
Werken als gastheer/-vrouw    
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw