Werken

FDV 3    
HRG 1
HRG 2
HRP 1    
HRP 10
HRP 11
HRP 14    
HRP 2    
HRP 3    
HRP 4    
HRP 8 | Keukenorganisatie    
HRP 9
HRV 1
HRV 2
HRV 6
HRV P | niveau 2
KZD ECW | Eetcultuur en -wensen    
MTW FRP 1
PRO HAS 1 | studentenwerkboek Horeca-assistent Basis    

Reeksen

FDV

FDV 1
FDV 3    

Keuzedeel

Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening | niveau 2    
Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening folio | niveau 3    
Eng A2 dvl    
ENG B1 HO    
ENG B1/B2    
Handboek Schulden en inkomen | Verdieping sociale zekerheid    
Jeugd- en opvoedhulp | deel A    
Jeugd- en opvoedhulp | deel B    
Jeugd- en opvoedhulp | deel C folio 19/20    
K0031 Duurzaamheid in het beroep D    
Keuzedeel Algemene economie folio 19/20
Keuzedeel Doorstroom naar niveau 3 Zorg en Welzijn folio 19/20
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | B    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | C    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep | D    
Keuzedeel Duurzaamheid in het beroep deel A folio 19/20
Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp | B    
Keuzedeel Lean en Creatief folio 19/20
Keuzedeel Van grond tot mond verdieping folio 19/20
Keuzedeel Veilig sportklimaat folio 19/20
Keuzedeel Voorbereiding hbo    
Keuzedeel Werken met baby's folio 19/20    
Keuzedeel Zorg en technologie | deel B    
KZD ECW | Eetcultuur en -wensen    
KZD INT 1    
Leisure leefstijlen    
Ondernemerschap MBO | niveau 3/4    
Topsportvaardigheden    
Zorg en technologie toepassen | niveau 2 HBO | Leerwerkboek