dit werk kent de volgende uitvoeringen
Hardback
ISBN9789079558001
verschijningsdatum04/11/2014
verschijningsdatum04/11/2014
NUR Codes (sub)
500 Reizen algemeen
BE XL
WK Taalgids set van 40 ex.
Filosofie restaurant- en hotelgids GaultMillau Nederland 2015
De restaurant- en hotelgids GaultMillau heeft een Franse origine maar wordt in verschillende Europese landen uitgegeven. Ook in Nederland, waar dit jaar 600 restaurants in de gids zijn opgenomen en uitgebreid worden beschreven. De restaurants krijgen punten toebedeeld aan de hand van rapporten van onafhankelijke professionele, (inter)nationale inspecteurs die deze restaurants anoniem bezoeken. Deze inspecteurs beschikken over een flink gastronomisch referentiekader en het zijn daardoor mensen die in staat zijn om een onafhankelijk en positief-kritisch oordeel te geven. Dit gebeurt in open communicatie met het hoofdkantoor in Amsterdam. Zij beoordelen eerst en vooral de gerechten. Welke ingrediënten gebruikt de chef, is het gerecht mooi gepresenteerd, hoe smaakt het, hoe zijn de cuissons? Ook andere zaken spelen een rol. Hoe is de ontvangst? Kloppen de wijn-spijsadviezen? Wordt er met duurzame producten gewerkt? Welke restaurants zijn goed en betaalbaar? Hoeveel dagen per week is de zaak geopend? Is de chef er zelf ook, etc. En wij denken te weten wat U als gast belangrijk vindt. Hoe zitten de stoelen? Krijgt U voldoende aandacht? En op het goede moment? Hoe is de sfeer? Klopt de timing? Verliep de reservering probleemloos? En op de clichématige vraag of het gesmaakt heeft, geven wij geen nietszeggend, maar een direct en eerlijk antwoord. U vindt alles terug in de GaultMillau 2015!
Een leuk cadeau-idee, relatiegeschenk of voor de Kerst?