dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Werken in de keuken
ISBN
9789037223163

verschijningsdatum
01/11/2015
Paperback
Werken in de keuken
ISBN
9789037223156

verschijningsdatum
01/11/2015

Reeksen

Edu4all HBR

Brood- en banketspecialisatie    
De bijzondere keuken    
Gastheerspecialisatie    
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie    
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket    
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

Personen

Perry Bron

Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok nagerechten | horeca | werkboek    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Oriëntatie op de horeca | vmbo horeca | werkboek    
Tendens | basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 | HTRV Werkboeken    
Tendens | Horeca kok voor- en nagerechten    
Tendens HTRV | Horeca | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca bijgerechten | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II | Werkboek    
Tendens HTRV | Horeca; Kok voorgerechten II | Werkboek    
Tendens HTRV | Leerjaar 4 Horeca    
Werken in de keuken
Werken in de keuken    

Martin Hilgen

Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken
Werken in de keuken    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

Arjen Snapper

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience | vmbo-horeca | werkboek    
Banketbakker zanddegen    
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Oriëntatie op de bakkerij | vmbo horeca | werkboek    
Tendens | Bakkerij | Werkboek kleinbrood II    
Tendens | Bakkerij banketbakker gebak en beslagen | Werkboek    
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Tendens | Bakkerij banketbakker zanddegen II | Werkboek    
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek grootbrood    
Tendens HTRV | Bakkerij basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij zand- en korstdegen; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Banketbakker korstdegen | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Leerjaar 4: Bakkerij    
Werken als kok in de catering    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken
Werken in de keuken    
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    
Xpress

Wout Verveer

Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Economie en handel | Plusdeel assistent bediening    
Plusdeel Assistent keuken    
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie    
Tendens | Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Tendens | THAS werkblok horeca-assistent    
Tendens | Vmbo consumptief bakken 2 KB | Bronnenboek    
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in de catering    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken
Werken in de keuken    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    

NUR Codes (sub)

100 Educatieve uitgaven algemeen

Botanisch woordenboek    
Portret, de variatie in de symmetrie
De vrijheid van de Sudbury Valley School    
Examenbundel | Vmbo-gt Nederlands 2014/2015    
Lespakket basisschool kinderboekenweek | 2014
Methoden die leerproblemen met 70% verminderen
Af en toe stemmen
Geschiedenis | Havo    
Anatomie en fysiologie van de mens    
Beheren en verzorgen goederenstroom en voorraad    
Pakket ondernemend leren manager handel en iServices
Ondernemendleren manager handel ringband en iServices
Pakket Ondernemend leren verkoopspecialist basis
Opleidingspakket bedrijfseconomie voor de manager handel    
Pakket Ondernemendleren verkoper basis
Pakket Marketing vd ondernemer
Het verhaal van het (onbegrepen)kind
Facetten van de planologie    
Examen doe je samen    
Theorie-examen halen? Bromfiets    
Sportief inkopen    
Buitenspelen in het zonnetje
Management en organisatie | 1 havo | Opgavenboek    
Management & organisatie | 2 Havo | Opgavenboek    
Management en organisatie | 1 Vwo | Opgavenboek    
Management en Organisatie | 2 Vwo | Opgavenboek    
SK EDITIE 3 JAARPAK 1-1 TIJDEL
SK EDITIE 3 REKENEN-JAARKALEND
Sesam atlas van de anatomie | deel 1: Bewegingsapparaat    
Auto rijbewijs B    
Isa en Max en het vliegende skateboard    
De kunst en wetenschap van het lesgeven    
De ontdekking van het puberbrein    
Goed van Start    
Mediwietolie    
Learning to drive    
Elke dag je hoofd en inbox leeg    
Feniks | 1 Vmbo-t/havo | Werkboek    
BMS Deel I
Op niveau (eenboeksarrangement) | 5/6 vwo Informatie- en verwerkingsboek
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | Groep 7-8 2013    
Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | 2013 | Antwoorden    
Babbage | 7.1 | Leer-/werkboek
Babbage | 7.1 | Cursusboek    
Babbage | 7.1 Plus Vmbo-GT/HV | Leerwerkboek    
Babbage | 7.1 Plis Vmbo-GT/HV | Cursusboek
Babbage | ICT coach 7.1 | 7.1 Vmbo-bkgt    
Babbage | ICT Coach 7.1    
Recht: een inleiding    
Op niveau | 4/5 havo | Docentenhandeiding