dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Oude granen, nieuw brood
ISBN
9789062240500

verschijningsdatum
26/10/2020

Personen

Noor Bas

Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    

Ineke Berentschot

Nachtbrood    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Waterstof    

Dion Heerkens

Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

940 Landbouw en natuurlijke omgeving algemeen

De waterschapswet    
Weg van Water    
De roofvliegen van Nederland    
Turning The Tide    
Evenredig de ruimte    
Natuur aan huis    
Bodem onder het landschap    
1Gezin1Plan    
Nouvelle flore de la Belgique, du G.-D. de Luxembourg, du Nord de la France et des regions voisines    
Atlas van de flora van Vlaanderen en het Brussels gewest    
Flora van Belgie, Gr. Hertogdom Luxemburg, Noord-Frankrijk en aangrenzende gebieden
De vegetatieontwikkeling van beekdalsystemen    
De huismus    
High five met je konijn    
40 graden in de schaduw    
Basisboek duurzame ontwikkeling    
Tel orge, tel malt    
Water Management and Water Governance in a Changing Climate    
Fotogids larven van libellen    
100 jaar het erf van mijn moeder    
Partner in de kooi    
Naar meer natuur    
Het grootste spektakel ter wereld    
Het leven van paddenstoelen en schimmels    
Het minipaard    
Jongveesignalen    
Grenspark de Zoom - Kalmthoutse heide    
Darwin in de supermarkt    
Multifunctionele landbouw in Nederland    
De Biesbosch    
Expeditie wildernis    
De uitdagingen van de Nederlandse zuivelindustrie    
Parken en tuinen van Brussel    
Kijk op waterveiligheid    
Meetprogramma's voor flora en fauna in 2010    
De bilnaad van de teek    
Nouvelle flore de la Belgique, du grand-duché de Luxembourg, du Nord de la France et des Régions voisines. Sixième édition, deuxième tirage corrigé    
ANWB bomengids van Europa    
Euonymus    
Missie natuur    
Stadsvogels in hun domein    
Tien miljard    
Schepping    
Het verhaal van onze voorouders    
Paddenstoelen    
Pakket met vier 1-2-3-natuurgidsen
De vis in ons    
Keep moving, towards sustainable mobility    
Les ailes du Sahel    
Het heelal in ons    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Courses & Dishes / Bread

Meesterlijk brood    
Broodbuik    
Rutger bakt    
Broodbuik Totaal Gezond    
Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek    
Meer meesterlijk brood    
De smaak van brood    
De beste broodrecepten wereldwijd    
Heel Holland bakt brood    
Kookschool brood en banket    
Tosti & toast    
Broodbijbel    
Het Brood Boek    
Mediation    
Bakken zonder Tarwe    
How to Raise a Loaf
Broodjes uit eigen oven    
Brood    
Passie voor desem    
Bakken voor de buren
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Sodabrood uit eigen oven    
Brood 2    
Van de vegan bakker    
Nadiya Bakt    
Bakken met desem
Wereldbroden    
De Veldkeuken Kookboek | 2    
Zuurdesembrood bakken    
The Bread Book
BAK!    
Vlechtbrood uit eigen oven    
Glutenvrij bakken kan iedereen    
Boulangerie.    
Brood op de plank    
Het leukste katten bakboek    
A Book About Bread    
Kerst à la Petit gâteau    
Glutenvrij    
Tosti's en meer    
Bakken met tijd    
Bakken met tijd    

COOKING / Methods / Baking

Meesterlijk brood    
Bakken met Menno    
Tarte tatin    
Gezond bakken    
Feest!    
Rutger bakt    
Pavlova & meringue    
Goe gebakken | 2    
Polles Pannenkoekenboek    
Meer meesterlijk brood    
Kookschool patisserie    
The new easy    
Bakbijbel    
Cake in een mok    
Patisserie    
Zoet & Goed    
Mary Berry's bakbijbel    
Klassiekers van Paul Hollywood    
Kaneel & Kardemom    
Heel Holland bakt brood    
Heel Holland Bakt met Annemarie    
What to Bake & How to Bake It
Modernist Bread
Honey en Co - Ons bakboek    
Menno's superheroes kookboek    
Bakgeheimen    
Bakken    
Het hartige bakboek    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Sweet    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
Strooigoed    
Heel Holland Bakt Kerst    
De Brabander bakt    
Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans    
Little Tarts    
The Nordic Baking Book
Pannenkoeken    
3 ingrediënten bakboek    
Het grote ovenhandboek    
Cheesecake    
Bakken zonder Tarwe    
Polles Taartenboek    
Quiche & Hartige taart    
I love chocolate    
Modern baking    
Andere koek    
Suqar    
Bakken met een tropische twist    

COOKING / Methods / Professional

Niven 80/20    
Smaak & techniek    
Zout, vet, zuur, hitte    
Estée kookt    
Noma's handboek voor fermenteren    
Het jaar van Guus en Dick    
Black Smoke    
Chocolaterie.    
Sous Vide    
Breda    
Taartdecoraties    
De Enige Echte Super Family Planner 2021
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Glacerie.    
de kleine Dickens    
Voer    
Noma 2.0
Het atelier van de chocolatier    
Boulangerie.    
The Chocolatier's Shop
Taartdesign    

COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods

Eetbare en giftige wilde planten    
Quinoa    
Havermoutje    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Nootje    
Werken met wild    
Superfood recepten    
Be-time
Koken met passie    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Super food voor familie en vrienden    
Beautyfood    
Kiemen kweken    
De paleo-chef    
vegan.    
Bloemen met smaak
Eat right    
Superdiners    
Hoe overleef je?    
Easy Vegan met Julie    
Eten uit de natuur    
The Plant Pharmacy    
Het Hummus kookboek    
De veelzijdige honingbij    
Culinaire Cosmetica    
Boeddha's kookboek    
Easy Vegan | 2    
Ketoman    
Easy Vegan | 2    
De smaak van wildplukken    
Future Food Today    
Meals in Minutes    
Matcha
Infused water    
De afvalvrije keukencyclus    
Eet smakelijke tulp    
The sitting chef    
KetoHuis Kookt    
Whole food voor elke dag    
Duurzaam lekker eten    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Bites!
Lekker gesmeerd    
Handboek voor de Vinex-jager
Earthy Flavours    
De natuurlijke apotheek    
Eten uit de natuur    
Ode aan het ei    

COOKING / Specific Ingredients / Rice & Grains

Poké    
Kookschool brood en banket    
Risotto! Risotto!    
Granen, peulvruchten en zaden    
Groenten & Granen    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Rijst & co
wagamama your way    
Zes seizoenen graan    
Brood op de plank    
Oats day long

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Agronomy / Crop Science

Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Mycorrhizale schimmels en hun toepassingen    

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Organic

Mijn aardse leven    
Voedselbos    
Een leven tussen de olijfbomen    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Wonderwel    
Mycorrhizale schimmels en hun toepassingen    
Natuurlijk! organiseren    
Urban Oasis
The Farmer's Wife

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Sustainable Agriculture

Op weg naar een fijnzinnige landbouw    
Landschapspijn    
Voedselbos    
De gulden snede    
Natuurlijk    
Meer    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Mycorrhizale schimmels en hun toepassingen    
Voedselbosrand
Natuuramnesie    
Fire
Landherstel    
Duurzame landbouw en de vrije markt    
Het kan dus wél    
Tot de bodem    
Urban Oasis
Uit de shit    

Imprints

Groene boeken Jan van Arkel

Zaaien met toekomst    
Biodivers boeren    
Oude granen, nieuw brood
Oude granen, nieuw brood    
Een tuin barstensvol bloemen    
Herstellende landbouw
Mycorrhizale schimmels en hun toepassingen    
Leuke groene dingen doen    

Uitgevers

BoekWerkUtrecht